13 Aralık 2017 Çarşamba

MUTFAK SANATLARI UYGULAMALI EĞİTİM VE KONFERANS

24 Aralık 2015 Perşembe 11:43 tarihinde eklendi | 1350 defa okundu

Mengen Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Çorba Mutfak Restaurant Mutfak Kordinatörü Executive Chef Murat ÇELEN, Raymar Hotels ve The Rasa Brasserrie Executive Chef Firkan GÜLAYDIN, 22.12.2015 tarihinde Öğr.Gör.İpek ÜNAL’ın Mutfak Sanatları dersine konuk olmuşlardır. Chefler tarafından verilen uygulamalı eğitimde Glutensiz Mutfak konusu işlenmiştir. Glutensiz ürünler hazırlanmıştır. Aşçılık Mesleği Dünü, Bugünü, Yarını isimli konferansta yüksekokul öğrencilerimize, mesleğin bugünlere kadar nasıl geldiği ve gelecekte aşçıları neler beklediği üzerine konuşuldu.Öğrencilerimiz adına konferansın sonunda Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr.Şirvan ŞEN DEMİR kendilerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.