13 Aralık 2017 Çarşamba

VOYAGE BELEK GOLF & SPA OTELİ EĞİRDİR TURİZM VE OTELCİLİK Y.O. ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

29 Kasım 2017 Çarşamba 21:01 tarihinde eklendi | 68 defa okundu

Öğrencilerin iş dünyasıyla tanışmaları, sektör hakkında bilgi almaları ve kariyer hayatlarına yön vermeleri amacıyla gerçekleştirilen etkinliğimizde, Turizm sektörünün önde gelen Voyage Hotel Grubuna ait Voyage Belek Golf & Spa otel yöneticileri, Eğitim Müdürü Emine ŞİMŞEK, İnsan Kaynakları Mürdürü Latife KOZAN ve F&B Müdürü Ali ÖZCAN nın katılımıyla Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Etkinlikte Voyage Belek Golf & Spa yetkilileri turizm sektöründe kişisel gelişim ve kariyer olanakları hakkında bilgi verdi. Daha sonra grubun tanıtımını yaparak, Voyage Belek Golf & Spa tesisinde 2018 yaz sezonunda çalışmak isteyen öğrencilerle iş görüşmesi gerçekleştirdiler.